HU| EN

Flamenco Online Legyező Tanfolyam

Mindenkinek aki érdeklődik a legyező-technika iránt!

Flamenco Online Legyező Tanfolyam

Flamenco Online Legyező Tréning, mely 10 egymásra épülő videóból áll, mindegyikben részletes magyarázatokkal a legyezőtechnika különböző elemeiről. Az otthoni tanulási körülményekre szabva, hogy élmény legyen számodra a tanulás. Az online tananyagot több mint húsz éves flamenco tanítási tapasztalatom alapján dolgoztam ki.

A Flamenco Online Legyező Tréning leckéi alapján elsajátíthatod a flamenco legyező technika alapjait, így biztos bázist jelentenek a további tánctanuláshoz. A záró leckében egy rövid kombinációt is tanulunk, így rögtön alkalmazhatod is a tanultakat.

Flamenco magánórák

Kinek ajánlom a Flamenco Online Legyező Tréninget?

Minden flamenco táncot tanulónak, aki érdeklődik a legyezőtechnika iránt, erős kezdőtől egészen a haladó szintig. Továbbá más műfajok táncosainak is, akik ezzel az elegáns és rendkívül nőies eszközzel szeretnék kiegészíteni táncukat.

Mennyibe kerül a Flamenco Online Legyező Tréning?

A Flamenco Online Legyező Tréning ára 7 000 Ft, mely tartalmazza az összes videóhoz a hozzáférést zárt youtube linken 6 hónapig.

Hogyan rendelheted meg a Flamenco Online Legyező Tréninget?

A Flamenco Online Legyező Tréninget az alábbi elérhetőségeken rendelheted meg, illetve ha bármilyen kérdésed van, itt nagyon szívesen válaszolok rá:
bucsas@rubiaflamenca.hu
+36205981335 (H-Szo: 9-17h)

Kezdő online Flamenco Tanfolyam jelentkezés

A megrendelés menete:

A Flamenco Online Legyező Tréning árát (7000 Ft) az alábbi bankszámlaszámra tudod utalni:
Bucsás Györgyi Anikó
MKB Bank
1030 0002 1034 4324 4901 0018

Utalásod után kérlek írj egy e-mailt a bucsas@rubiaflamenca.hu e-mail címre, melyben a következő adatokra van szükségem:

  • számlázási címed, és e-mail címed ahova az elektronikus számlát küldhetem
  • az e-mail cím ahova az online tananyagot küldhetem

Ha egy szerettednek rendeled meg az online tanfolyamot, akkor igény esetén e-mailben küldök számodra egy névre szóló, nyomtatható flamenco ajándékkártyát, ilyen módon nem csak virtuálisan kaphatja meg az ajándékot a jövendő flamenco táncos. Az e-mailt a tananyaggal pedig tetszés szerint időzíthetjük a megajándékozott e-mail címére (születésnap, névnap, évforduló, stb).

Flamenco tanfolyam felszerelés

Milyen felszerelés szükséges a Flamenco Online Legyező Tréninghez?

Megfelelő legyezőre van szükséged: kicsi (abanico: hossza kb 23-27 cm zárva) vagy nagyobb méretű (pericón-abanico: hossza kb 30-31 cm zárva) fából és textilből készült legyezőre, mely teljesen, 180 fokban nyitható.

A tanfolyamhoz még kényelmes ruhára van szükséged, mely nem akadályozza a mozgásodat. Cipő most nem okvetlenül szükséges, a tanfolyam leckéi a legyezőtechnikára fókuszálnak.

Kezdő online Flamenco Tanfolyam

Hogyan folytathatom, ha megszeretem a flamenco legyezőtechnikát?

Az alaptechnikákat összefoglaló Flamenco Online Legyező Tréning után tervezek kiadni egy teljes legyezős koreográfiát tartalmazó oktató videót is. Erről nagyon szívesen küldök értesítést az érdeklődőknek.

Természetesen a tánciskolai óráimhoz is bármikor csatlakozhatsz akár csoportos, akár magánórára szeretnél jönni. Az aktuális órarendet mindig megtalálod a honlapomon.

Magánórákat személyesen, és online is vállalok, így akkor is tudsz órára járni, ha nem Budapesten élsz.

Miért épp nálam tanulj flamencózni?

Nagy tapasztalatom van az autentikus flamenco tánc tanításában. 1992-ben kezdtem el flamencózni, középfokú táncpedagógus képesítésemet 1997-ben szereztem (modern tánc szakon). 1999-től már folyamatosan tanítok flamenco táncot Budapesten, Székesfehérváron, Pécsett és az utóbbi 4 évben Győrben is.

Hivatásomnak érzem, hogy a magyar táncszerető közösséggel megismertessem a flamenco művészetét, hogy híd lehessek az andalúz és a magyar kultúra között. Flamenco tudásomat döntően andalúz mesterek kurzusain mélyítettem el, majd 2008-2010 között kiköltöztem Jerez de la Fronterába, hogy még többet tanulhassak. Ebben a két és fél évben nem csak a tánctudásomat bővítettem Mercedes Ruiz, Maria del Mar Moreno és La Chiqui de Jerez iskolájában, hanem rendszeresen látogattam az Andalúz flamenco központ (Centro andaluz de documentación del flamenco) könyvtárát és videotékáját. Ebből a munkából született meg 2010-ben kiadott könyvem "Flamenco" címmel.

Tanítási módszeremben ötvözöm az andalúz professzionális flamenco akadémiák metodikáját a húsz éves tánctanítás során szerzett tapasztalataimmal.

A tanfolyamokra jelentkezni, magánórára időpontot egyeztetni az alábbi elérhetőségeken tudsz

Kérlek mindenképp keress a lenti elérhetőségeken mielőtt ellátogatsz az első órára!
Köszönöm! :)

Bucsás Györgyi