HU| EN

Kezdő Flamenco Online Tanfolyam

Kezdő online Flamenco Tanfolyam

Kezdő flamenco online tanfolyam, mely 15 egymásra épülő videóból áll, mindegyikben részletes magyarázatokkal. Az otthoni tanulási körülményekre szabva, hogy élmény legyen számodra a flamenco tánctanulás. Az online tananyagot több mint húsz éves flamenco tanítási tapasztalatom alapján dolgoztam ki.

A kezdő flamenco online tanfolyam leckéi alapján elsajátíthatod a flamenco tánc alapjait, így biztos bázist jelentenek a további tánctanuláshoz. A tanfolyam anyagához egy minta összeállítást is kapsz, melynek segítségével könnyedén eligazodhatsz a leckék között, és felépítheted a számodra legideálisabb sorrendet.

Flamenco magánórák

Mennyibe kerül a kezdő flamenco online tanfolyam?

A kezdő flamenco online tanfolyam ára 10 000 Ft, mely tartalmazza az összes videóhoz a hozzáférést zárt youtube linkeken 6 hónapig.

Hogyan rendelheted meg a kezdő flamenco online tanfolyamot?

A Kezdő flamenco online tanfolyamot az alábbi elérhetőségeken rendelheted meg, illetve ha bármilyen kérdésed van, itt nagyon szívesen válaszolok rá:
bucsas@rubiaflamenca.hu
+36205981335 (H-Szo: 9-17h)

Kezdő online Flamenco Tanfolyam jelentkezés

A megrendelés menete:

A Kezdő flamenco online tanfolyam (10000 Ft) árát az alábbi bankszámlaszámra tudod utalni:

Bucsás Györgyi Anikó
MKB Bank
1030 0002 1034 4324 4901 0018

Utalásod után kérlek írj egy e-mailt a bucsas@rubiaflamenca.hu e-mail címre, melyben a következő adatokra van szükségem:

 • számlázási címed, és e-mail címed ahova az elektronikus számlát küldhetem
 • az e-mail cím ahova az online tananyagot küldhetem

Ha egy szerettednek rendeled meg az online tanfolyamot, akkor igény esetén e-mailben küldök számodra egy névre szóló, nyomtatható flamenco ajándékkártyát, ilyen módon nem csak virtuálisan kaphatja meg az ajándékot a jövendő flamenco táncos. Az e-mailt a tananyaggal pedig tetszés szerint időzíthetjük a megajándékozott e-mail címére.

Flamenco tanfolyam felszerelés

Milyen felszerelés szükséges a kezdő flamenco online tanfolyamhoz?

A kezdő tanfolyamhoz kényelmes ruhára van szükséged, mely nem akadályozza a mozgásodat. Kezdetben még nincs szükséged kifejezetten flamenco cipőre, de ha a kopogást is szeretnéd megtanulni/gyakorolni, akkor szükséged lesz egy zárt orrú, magas sarkú (4-6 cm) cipőre. Tűsarkú cipő nem jó, mindenképp vastagabb, ún. trottőr sarkú cipőt válassz! Ha van karaktercipőd, az kezdetben tökéletes lesz.

Az online tanfolyam a következő elemeket tartalmazza:

 • Három különböző bemelegítés:
  • rövid bemelegítés magyarázattal, az alaptartás beállításával (1. videó)
  • rövid dinamikus bemelegítés (2. videó)
  • hosszú fejlesztő bemelegítés (3. videó)
 • A flamenco tánc alapjai (részletes magyarázatokkal, a lehetséges hibák korrigálásával):
  • flamenco kartechnika (4. videó)
  • a kézfej mozdulatai (5. videó)
  • kar és kézfej kombinációk (6. videó)
  • csípő és marcando technika (7. videó)
  • marcando kombinációk (8. videó)
  • flamenco palmas (taps) (9. videó)
  • flamenco kopogás alaptechnika (10. videó), plusz két teljes kezdő lábtechnika tréning (11. és 12. videó)
  • Három teljes kezdő flamenco tréning gyakorlatokkal, a végén rövid kombinációkkal (13, 14, 15. videó)

Hogyan építheted fel otthon a saját flamenco tanulási programodat?

A videókkal együtt egy minta összeállítást - órarendet is küldök, melyben az egyes videók anyagai egymásra épülnek, így fokozatosan, lépésről lépésre sajátíthatod el a tánc alapjait. Természetesen az egyes leckéket annyiszor ismételheted ahányszor csak szeretnéd. Több ismétlés, több gyakorlás, alaposabb tudás!

Kezdő online Flamenco Tanfolyam

Hogyan folytathatom, ha megszeretem a flamenco táncot?

Az alaptechnikákat összefoglaló "Kezdő flamenco online tanfolyam" után folyamatosan tervezek kiadni újabb tréningeket, és egy kezdő koreográfiát is tartalmazó videót. Erről nagyon szívesen küldök értesítést az érdeklődőknek.
Természetesen a tánciskolai óráimhoz is bármikor csatlakozhatsz akár csoportos, akár magánórára szeretnél jönni. Az aktuális órarendet mindig megtalálod itt a honlapomon.
Magánórákat személyesen, és online is vállalok, így akkor is tudsz órára járni, ha nem Budapesten élsz.

Miért épp nálam tanulj flamencózni?

Nagy tapasztalatom van az autentikus flamenco tánc tanításában. 1992-ben kezdtem el flamencózni, középfokú táncpedagógus képesítésemet 1997-ben szereztem (modern tánc szakon). 1999-től már folyamatosan tanítok flamenco táncot Budapesten, Székesfehérváron, Pécsett és az utóbbi 4 évben Győrben is.

Hivatásomnak érzem, hogy a magyar táncszerető közösséggel megismertessem a flamenco művészetét, hogy híd lehessek az andalúz és a magyar kultúra között. Flamenco tudásomat döntően andalúz mesterek kurzusain mélyítettem el, majd 2008-2010 között kiköltöztem Jerez de la Fronterába, hogy még többet tanulhassak. Ebben a két és fél évben nem csak a tánctudásomat bővítettem Mercedes Ruiz, Maria del Mar Moreno és La Chiqui de Jerez iskolájában, hanem rendszeresen látogattam az Andalúz flamenco központ (Centro andaluz de documentación del flamenco) könyvtárát és videotékáját. Ebből a munkából született meg 2010-ben kiadott könyvem "Flamenco" címmel.

Tanítási módszeremben ötvözöm az andalúz professzionális flamenco akadémiák metodikáját a húsz éves tánctanítás során szerzett tapasztalataimmal.

A tanfolyamokra jelentkezni, magánórára időpontot egyeztetni az alábbi elérhetőségeken tudsz

Kérlek mindenképp keress a lenti elérhetőségeken mielőtt ellátogatsz az első órára!
Köszönöm! :)

Bucsás Györgyi