HU | EN

Online flamenco órák - folyamatos csatlakozással

Az online órák helyszíne: zoom meeting
Az online órák ára: 1000 Ft/alkalom
(kedvezményes ár csak a karantén idejére)

Kezdő:

szombat 10-11h
"Flamenco Flow"
Várlak ezen az órán, ha teljesen kezdőként szeretnél belevágni a flamenco tanulásába, de akkor is, ha már táncoltál valamennyit, és újrakezdőként vágnál bele!
Az órák felépítése: bemelegítést követően kar- és kézfej gyakorlatokkal folytatjuk. Ezután koordinációs gyakorlatok és némi kopogás következik. Igyekszem ezeket a gyakorlatokat úgy összeállítani, hogy "mezítlábasan" is kivitelezhetőek legyenek.
Az óra masodik fele a "flamenco flow" jegyében telik - nem tanulunk koreográfiát, de egy-egy választott tangos vagy rumba zenére folyamatosan táncolunk a korábban gyakorolt egyszerű kombinációk segítségével. Kiváló gyakorlási lehetőség kis-középhaladóknak is!

Középhaladó:

kedd 10-11h
tréning és műfajismeret
Ezen az órán várom a középhaladó táncosokat. Egy alapos tréninget követően minden alkalommal más-más flamenco paloval fogunk ismerkedni - de nem koreográfiát tanulunk, inkább betekintést szeretnék adni a különböző műfajok sokszínűségébe, hogy lássátok milyen sokfelé ágazhat a táncosok útja.
Jó lehetőség az ismereteid elmélyítésére, compas gyakorlásra, fejlődésre.

csütörtök 17-18h
tréning és bulerias
Ezen az órán szintén középhaladó szinttől táncolhattok.
Átfogó, mindent megmozgató tréninget követően buleriast táncolunk. Gyakoroljuk az alaplépéseket, kötéseket, a pataiták felépítését, és a mozdulatok stílusos, pontos kivitelezését. Táncolunk! :)

A két középhaladó óra nem egymásra épül, egymástól függetlenül is részt vehetsz rajtuk, akár váltakozva!

Az online órák helyszíne: zoom meeting
Az online órák ára: 1000 Ft/alkalom
(kedvezményes ár csak a karantén idejére)

Csatlakozás:
kérlek írj egy üzenetet facebookon, vagy egy e-mailt a bucsas@rubiaflamenca.hu címre, és én válaszul elküldöm a fizetés részleteit (banki átutalásra és paypal fizetésre is van lehetőséged). Amint megérkezik a befizetésed a következő órára már kapod is a zoom esemény meghívóját!
Több órajegyet is be tudsz fizetni egyszerre.
(A befizetett órajegyek 2020 május hónapban érvényesek.)

Minden érdeklődőt szeretettel várok:
Györgyi
+36205981335